Contact

Als u dit leest bent u waarschijnlijk uw rijbewijs kwijt. Dat is vervelend. En het heeft niet alleen gevolgen voor uw dagelijks functioneren, maar u bent nu met justitie in aanraking geweest. Er zal dus ook binnenkort een dagvaarding op de deurmat liggen.

In de meeste gevallen kunnen wij er snel voor zorgen dat u uw rijbewijs definitief of voorlopig terug krijgt. Maar dan moet er professioneel worden opgetreden. Om alle juridische opties te kunnen benutten raden wij u aan om onmiddellijk contact met ons op te nemen. Wij garanderen dat u zeer spoedig door één van onze gespecialiseerde advocaten te woord wordt gestaan.

Overigens adviseren wij u met klem de zaken niet erger te maken dan ze zijn, en vooral niet zelf te rijden totdat u uw rijbewijs weer terug hebt. U maakt zich dan namelijk schuldig aan een misdrijf en bovendien bent u niet verzekerd.

Rijbewijskwijt.nl is een initiatief van Kuijpers en Nillesen Advocaten in Amsterdam. Ons kantoor beschikt over een gespecialiseerde afdeling Verkeersrecht. Hier behandelen wij alle juridische verwikkelingen die te maken hebben met uw rijbewijs.

Dankzij onze specialisatie en jarenlange ervaring kunnen wij efficiënter werken dan anderen. De kosten zijn vaak veel lager dan men denkt. In veel gevallen werken wij met standaard all-inn tarieven. Indien u niet te veel verdient kunt u ook in aanmerking komen voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Dan betaalt de overheid (mogelijk een deel van) de kosten. Bovendien dekken sommige rechtsbijstand-verzekeringen de kosten van verkeerszaken. In ieder geval geven wij duidelijk van te voren aan wat de kosten zullen zijn. Zo komt u bij ons nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Zie hier voor nadere informatie over gefinancierde rechtsbijstand.